Српска земља - дискусије
12.03.2010. 20:30 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Почетна   Помоћ Пријављивање Регистрација  
Странице: [1]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  
Аутор Тема: ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ!  (Прочитано 887 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Серафим
Члан

Углед: +0/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 197

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ РАДОСТИ МОЈА

« послато: 18.11.2008. 12:53 »

VAZNO UPOZORENJE!!
Molim vas, budite posebno oprezni ako koristite internet mail kao sto su:
YAHOO, AOL, HOTMAIL, GMAIL I SLICNO. Ovu informaciju poslali su i Microsoft i Norton.
Posaljite ovo svima koje poznajete, a imaju pristup Internetu.
Mogli biste primiti naizgled bezazlen e-mail sa prezentacijom naziva 'Life is beautiful' (zivot je lijep). Ako ga primite, NE OTVARAJTE TO NI PO KOJU CENU , nego odmah izbrisite.
Ako otvorite tu poruku, na ekranu ce vam se ispisati 'It is too late now, your life is no longer beautiful' (Sad je prekasno, tvoj zivot vise nije lep). Nakon toga IZGUBIT CETE SVE STO JE BILO U VASEM RACUNARU, a osoba koja je poslala dobit ce pristup vasem imenu, e-mailu i passwordu - lozinki, svemu!
Ovo je novi virus koji je poceo kruziti pre nedelju dana. Iz kompanije AOL su vec potvrdili njegovo prisustvo, a antivirusni programi nisu u mogucnosti da ga uniste. Virus je kreirao hacker koji sebe naziva 'life owner' (vlasnik zivota).
MOLIM VAS POSALJITE PRIMERAK OVOG OBAVESTENJA SVIM PRIJATELJIMA I ZAMOLITE IH DA GA PROSLEDE DALJE!!!
Сачувана

''Господе и Владико живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми.
Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави - даруј мени слузи Своме.
0, Господе Царе, даруј ми да сагледам своје грехове, и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова
Амин.
sablja
srpskazemlja.com
Администратор

Углед: +35/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 5370

Србија је вечна, док су јој деца верна!

« Одговор #1 послато: 18.11.2008. 17:33 »

Хвала на упозорењу, Серафиме.
Сумњам да ће се појавити на gmail-у. На Гугл мејлу нисам никада добио ни једну малициозну поруку.
Сачувана

www.srpskazemlja.com
Е-пошта: sablja[at]gmail.com
Емилиан
Члан

Углед: +0/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 203

430247863
« Одговор #2 послато: 19.11.2008. 05:54 »

Хвала на упозорењу, Серафиме.
Сумњам да ће се појавити на gmail-у. На Гугл мејлу нисам никада добио ни једну малициозну поруку.

Слажем се јер користим гугл и исто нисам никад добио ништа таквог

Али у сваком случају хвала
Сачувана
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4308

« Одговор #3 послато: 22.11.2008. 16:24 »

Хвала на упозорењу.Коритим гмаил и,за разлико од Сабље и Емилиана,мени је непожељна пошта вазда пуна сличних порука,али заштитни програм са компа одради своје.У сваком случају боље је бити на опрезу. Намигивање
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2274

Tамо где Љубав станује

« Одговор #4 послато: 02.12.2008. 20:46 »

хвала на упозорењу, али ја имам једну политику према непознатим пошаоцима, а то је ШТИКЛИРАЈ-ДИЛИТ Смешко И не боли ме глава
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4308

« Одговор #5 послато: 19.12.2008. 17:55 »

хвала на упозорењу, али ја имам једну политику према непознатим пошаоцима, а то је ШТИКЛИРАЈ-ДИЛИТ Смешко И не боли ме глава

Најпаметније:)Смешко
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2274

Tамо где Љубав станује

« Одговор #6 послато: 11.07.2009. 15:04 »

"Uvaženi članovi i gosti prema određenim informacijama organizacije mladih rodoljuba SNP 1389 u predstojećem periodu (naredna 2-3 meseca) šiptarski hakeri će intenzivno raditi na obaranju srpskih sajtova patriotskog profila.
Poželjno je obavestiti sve one koji poseduju potrebne kvalifikacije za odbranu od napada šiptarskih hakera i uključe se u borbu.
Hvala"
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
Странице: [1]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!