Српска земља - дискусије
01.08.2010. 03:47 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Почетна   Помоћ Пријављивање Регистрација  
Странице: [1] 2 3 ... 8
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  
Аутор Тема: Дмитриј Мита Медведев и Владимир-Влада Путин  (Прочитано 2930 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2275

Tамо где Љубав станује

« послато: 28.03.2009. 23:40 »

Ову страну посвећујем двојици мени омиљених Руса Смешко Мити и Влади Смешко

После Путина и Медведев управљао руским авионом

МОСКВА - Руски председник Дмитриј Медведев управљао је ловцем бомбардером "сухој-34", следећи пример свог претходника Владимира Путина.

Руска телевизија приказала је Медведева у пилотској униформи са кацигом, како улази у авион у ваздухопловној бази Кубинка, у близини Москве, а затим како маше из кокпита, пре полетања, пренео је Ројтерс.

"Био је то фантастичан осећај", рекао је Медведев пошто је пола сата касније спустио летилицу.

Руски председник је посетио ваздухопловну базу Кубинка да би видео најновије моделе војних авиона.

Домаћини  Зеленко

Ма у Србију идемо Смешко
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
sablja
srpskazemlja.com
Администратор

Углед: +35/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 5556

Србија је вечна док су јој деца верна!

« Одговор #1 послато: 28.03.2009. 23:46 »

Држава која има тако способне људе на власти може само да напредује и да јача. Ретко која држава је имала такав спој способних људи који нису само способни политичари већ и војници (људи који су спремни све жртвовати за отаџбину).

"Труле" САД тону све дубље, док православна и праведна Русија јача и напредује, на нашу велику радост...
Сачувана

www.srpskazemlja.com
Е-пошта: sablja[at]gmail.com
Драгана
Члан

Ван мреже Ван мреже

Tамо где Љубав станује

« Одговор #2 послато: 29.03.2009. 00:39 »

И те какву нашу радост Смешко Мене кад питају ко ми је председник и премијер у полу-шали кажем Мита и Влада Смешко

Они су по мени прави људи, на важном месту!!!

По мени, Путина сам негде "видела" у одори неког краљевића! Једном сам шетајући се Кнезом ишла на једну изложбу ствари  Карађорђевића! Поред осталог, био је и плашт са све круном! Плашт тј порфира је био рубин црвене боје, са белим крзном и по белом крзну црне флекице.
Сада, када се сетим тога, јасно ми се Путин увек појављује у глави у том плашту са круном на глави!! Онако, кад ми је неко спомињао Рус, раније, прво ме је некако асоцирало плавооко, плавокосо створење попут њега! По мени он је прототип Руса! Можда због оних руских филмова, бајки, у којем је један плави Рус увек играо, али ето мене Влада подсећа на прототип Руса. И то са краљевском Круном!

(замислите Владу са овим)

Него ме интересује мишљење Руса, какво је о њима? Да ли их воле и тако то? Какве су им слободе...?
Сачувана

Валера
Уредник

Углед: +4/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 907

Москва, Россия

roman9005@mail.ru
« Одговор #3 послато: 30.03.2009. 15:48 »

Захваљујући Путину да он није био у заблуди и нађе замену за Предсједништво. Народ оскудица за изабрати председника Путина, или било ко. Медведев и Путин позван сведочити за њега. Следећи пут ће људи гласати за Путин. Зеленко
Сачувана

Буди Србин! Пиши Ћирилицом!
Господе, помилуј, сачувај, спаси и заштити благодаћу Твојом јунаке србске Радована и Ратка! Господе благослови, заштити и спаси нас верне слуге Твоје! Амин!
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4313

« Одговор #4 послато: 31.03.2009. 10:53 »

Захваљујући Путину да он није био у заблуди и нађе замену за Предсједништво. Народ оскудица за изабрати председника Путина, или било ко. Медведев и Путин позван сведочити за њега. Следећи пут ће људи гласати за Путин. Зеленко

Само нека се Русија обнавља и више НИКАДА да не буде у ситуацији у каквој је била девдесетих(`90 год)прошлог века. Намигивање
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Валера
Уредник

Углед: +4/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 907

Москва, Россия

roman9005@mail.ru
« Одговор #5 послато: 31.03.2009. 11:14 »

Само нека се Русија обнавља и више НИКАДА да не буде у ситуацији у каквој је била девдесетих(`90 год)прошлог века. Намигивање
Надам се.
Сачувана

Буди Србин! Пиши Ћирилицом!
Господе, помилуј, сачувај, спаси и заштити благодаћу Твојом јунаке србске Радована и Ратка! Господе благослови, заштити и спаси нас верне слуге Твоје! Амин!
natalija
Општи уредник

Ван мреже Ван мреже

« Одговор #6 послато: 11.05.2009. 13:11 »

Непознат Путинов певачки таленат

МОСКВА - Једној ученици московске школе "пукао" је глас од треме на свечаности одржаној у петак којој је присуствовао премијер Русије Владимир Путин, али у помоћ јој је ненадано притекао високи гост.
Када је ученица Каћа Казакова остала без гласа пред камерама телевизије НТВ, њој је хитро пришао Путин и заједно са њом запевао песму из Другог светског рата "Колиба". Председник руске владе био је у посети школи у којој су ратни ветерани ученицима причали успомене на рат чија са годишњица окончања слави у суботу.
Певачки таленат Владимира Путина био је до данас непознат широкој јаваности која је, заузврат, одавно упозната са тим да је он носилац црног појаса у џудоу.

Бета-АФП

легенда Зеленко
Сачувана

Драгана
Члан

Ван мреже Ван мреже

Tамо где Љубав станује

« Одговор #7 послато: 11.05.2009. 19:09 »

Гледала сам јуче ово на телевизији и тај човек ме сваким даном изнова и изнова одушевљава!!! Како је пришао девојчици која је занемела од страха и треме, и како је онако очински почео да певуши са њом и баком са десне стране, само ми је измамип кез на лицу! Смешко

То је шмекер, то је легенда! Зеленко

A не ко онај наш балван што седи по банкинама и поручује радницима да дођу да седну са њим на банкину! Тужан
Сачувана

natalija
Општи уредник

Ван мреже Ван мреже

« Одговор #8 послато: 12.05.2009. 13:27 »

па Путин не мора ни да глуми ни да изиграва шмекера,он то јесте. Зеленко

видела си како су се избезумили када је упао на конференцију за новинаре за Евровизију? Зеленко

сви остали без текста Зеленко
Сачувана

Драгана
Члан

Ван мреже Ван мреже

Tамо где Љубав станује

« Одговор #9 послато: 12.05.2009. 17:32 »

нисам, нисам Тужан шта је било? јел им рекао "Педерима приступ забрањен, а посебно парадирање"? Зеленко
Сачувана

Странице: [1] 2 3 ... 8
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!