Српска земља - дискусије
01.08.2010. 03:43 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Почетна   Помоћ Пријављивање Регистрација  
Странице: [1]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  
Аутор Тема: Комисија за проналажење мас-гробница из 2 св.рата  (Прочитано 288 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2275

Tамо где Љубав станује

« послато: 09.07.2009. 23:42 »

Komisija za pronalaženje masovnih grobnica u Srbiji
Autor: Beta | 09.07.2009. - 23:18

Vlada Srbije donela je danas odluku o formiranju Komisije za pronalaženje masovnih grobnica širom Srbije u kojima se nalaze žrtve komunista iz vremena Drugog svetskog rata, saopšteno je iz Srpskog pokreta obnove.

"Naša je prvorazredna i civilizacijska obaveza da se pronađu grobovi naših očeva i da se narodu Srbije pruži istina", rekao je agenciji Beta direktor SPO-a Aleksandar Jugović.
Bez te istine, kako je ocenio, nema prave i kompletne rehabilitacije, a samim tim ni restitucije.
"Oni koje ne interesuju žrtve komunističkog terora, nisu iskreni u traženju istine ni kada su u pitanju žrtve novije istorije jer su sve žrtve jednake", kazao je Jugović.
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4313

« Одговор #1 послато: 19.07.2009. 13:03 »

сад кад не може прецизно да се утврди националност покојних,али боље икад но никад. Превртање очима
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2275

Tамо где Љубав станује

« Одговор #2 послато: 19.07.2009. 15:10 »

сад кад не може прецизно да се утврди националност покојних,али боље икад но никад. Превртање очима

ма све су ти то Нато Срби! само су неки били заведени да нису били Срби и да су били нека друга нација! Намигивање
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4313

« Одговор #3 послато: 21.07.2009. 09:52 »

имаш право..мада сам чула да постоји прича да јевреји нису уопште толико страдавали у другом рату што не верујем да је истина.Они су и овакви и онакви,истина је да чим нешто се деси пуштају те снимке али сумњам да нису масовно страдали...то је ипак политичка манипулација.Тако нешто хоће и са овим што раде да анулирају српске жртве.... Плачко
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Странице: [1]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!