Српска земља - дискусије
01.08.2010. 03:52 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Почетна   Помоћ Пријављивање Регистрација  
Странице: [1]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  
Аутор Тема: јар адуа: нигерија неће признати независно косово  (Прочитано 254 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4313

« послато: 19.07.2009. 10:30 »

јар адуа: нигерија неће признати независно косово

АБУЏА - Нигерија неће признати Косово као независну државу, поучена искуством из грађанског рата, када је бранила свој суверенитет и територијални интегритет, рекао је председник те земље Умару Јар Адуа српском председнику Борису Тадићу, током самита Покрета несврстаних у египатском летовалишту Шарм ел-Шеику.
Председник Нигерије је казао да жели да продуби постојеће добре односе са Србијом, подсетивши да су такве везе постојале и за време некадашње Југославије, пренео је нигеријски лист "Тхисдаy".
Адуа је објаснио да одлука његове земље да не призна независност Косова потиче из историјског искуства Нигерије, која се од 1967. до 1970, у грађанском рату, борила за свој суверенитет и територијални интегритет.
"Од завршетка грађанског рата, Нигерија континуирано покушава да развије националну политику и стратегију и створи хетерогену државу", рекао је нигеријски председник.

Политика
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2275

Tамо где Љубав станује

« Одговор #1 послато: 19.07.2009. 16:33 »

па знам ја! Воли нас цео свет, само нас западњаци газе и пљују! Шта је цели свет у односу на 10земаља и њихових 20так-30так подрепних мува!

Ејјј, цели свет! На Кубу када идете, имате бре специјални третман гостопримства (у најпозитивнијем смислу), док остатак, укључујући и Ujke се сврставају у посебан ред!
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4313

« Одговор #2 послато: 21.07.2009. 09:44 »

Нормално.Они су бре....немам речи за то што су.Полако,полако...баш посматрам како их западна европа не прима са косовским пасошима...сад да видим који џукац из власти ће им неодговрно наново издати српска документа
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Странице: [1]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!