Српска земља - дискусије
03.09.2010. 18:03 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Почетна   Помоћ Пријављивање Регистрација  
Странице: 1 2 [3]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  
Аутор Тема: Преминуо Мајкл Џексон  (Прочитано 1572 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
natalija
Општи уредник

Углед: +16/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 4313

« Одговор #20 послато: 08.07.2009. 23:11 »

цела та циркусијада му сада нити шта значи,нити ће му шта помоћи у будућем животу а о седмицама и глупостима да не говоримо.Нека њему Бог душу прости и нека му је лака црна земља.
Сачувана

„Учини ми, Боже, чисто срце, и дух прав обнови у мени“ (Пс.51,10);
Драгана
Члан

Углед: +9/-0
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 2275

Tамо где Љубав станује

« Одговор #21 послато: 09.07.2009. 13:49 »

и ја то кажем!
Сачувана

Пази шта желиш, може ти се оставарити.
Пази шта желиш, можеш зажалити!
natalija
Општи уредник

Ван мреже Ван мреже

« Одговор #22 послато: 11.07.2009. 16:11 »

како су га комерцијализовали потпуно смишљено и сада зарађују на њему више но док је био жив...туга.Он је био један несрећан,трагичан лик....а други су се богатили и ево сада то раде...
Сачувана

natalija
Општи уредник

Ван мреже Ван мреже

« Одговор #23 послато: 19.07.2009. 10:26 »

Мајкл Џексон користио псеудониме да додје до лекова

Бета-АФП
ЛОС АНДЈЕЛЕС - Мајкл Џексон, који је изненада умро 25. јуна, користио је псеудониме како би дошао до јаких лекова који су га можда убили, пише Лос Андјелес тајмс.
Омар Арнолд, Џозеф Скруз, Бил Бреј само су нека од имена помоћу којих је амерички певач добијао на рецепт аналгетике, седативе и друге лекове за спавање од којих је био завистан, наводи лист, позивајући се на изворе блиске истрази о Џексоновој смрти. Псеудоними су нешто што познате личности често користе како би резервисале авионске карте или сто у ресторану, али је њихова употреба у медицинске сврхе или ради преписивања лека подлежна кривичном гоњењу у Калифорнији.
Према писању Лос Андјелес тајмса, Џексон је лекове недуго пред смрт добијао на рецепт на којем је писало име Омар Арнолд. Позивајући се на неименовану особу која је 1980-их и 1990-их сарадјивала са певачем, лист додаје да су Џексонови лекари редовно преписивали лекове особама под именом Џозеф Скруз и Бил Бреј. Истрага Џексонове смрти је у току, а зависност од лекова најцецшће се помиње као могући узрок смрти.

Одложено рочиште о старатељству над Џексоновом децом

Бета
ЛОС АНДЈЕЛЕС - Рочиште о старатељству над децом америчког певача Мајкла Џексона, које је требало да се одржи 20. јула, одложено је за 3. август, саопштио је лосандјелески суд, преносе светске агенције. У медјувремену, певачева мајкла Кетрин Џексон остаће привремени старатељ троје деце.
У тестаменту из 2002, Џексон је мајку именовао као особу која треба да води бригу о његовој деци. Деца, 12-годишњи Принс Мајкл, 11-годишња Парис и седмогодишњи Принс Мајкл Други, бораве у породичној кући Џексонових у Енсину у Калифорнији.
Џексонова бивша жена и мајка његово двоје старије деце Деби Роу, до сада није затражила старатељство. Треће дете родила је сурогат мајка. Адвокат Кетрин Џексон изјавио је прошле седмице да његова клијенткиња и Деби Роу покушавају да постигну вансудски договор.

Џексонова непозната песма на интернету

Бета-АФП
ЛОС АНДЈЕЛЕС - Кратак фрагмент непознате песме Мајкла Џексона "А Плаце Wитх Но Наме" појавио се у четвртак на интернет сајту ТМЗ.цом, три недеље после певачеве изненадне смрти.
На сајту који се бави славним личности наводи се да се не зна када је песма снимљена али да веома подсећа на композицију "А Хорсе Wитх Но Наме" из 1971. у изводјењу фолк-рок групе "Америка".
Менаџер групе "Америка" којег цитира ТМЗ.цом, изјавио је да је група знала за Џексонову позајмицу и да није имала ништа против да је он сними. "Групи је била част да је Мајкл одабрао једну од њених песама и сада се нада да ће сви његови обожаваоци моћи да је чују", додао је менаџер.

Сачувана

natalija
Општи уредник

Ван мреже Ван мреже

« Одговор #24 послато: 04.08.2009. 16:38 »

Majka Majkla Džeksona dobila trajno starateljstvo nad decom
Beta

LOS ANDJELES - Sud u Los Andjelesu dodelio je u ponedeljak trajno starateljstvo majci Majkla Džeksona nad njegovo troje dece, što je pevač i želeo, prenele su svetske agencije.

Ketrin Džekson (79) je posle iznenadne smrti kralja pop muzike 25. juna bila dobila privremeno starateljstvo nad Prinsom Majlklom (Prince) (12), Paris (11) i Prinsom Majklom Drugim.

Nedeljama posle Džeksonove smrti mediji su spekulisali o namerama Debi Rou, biološke majke dvoje starije dece, ali ona je konačno postigla sporazum za porodicom Džekson da ima prava na posete. Treće dete Majkla Džeksona rodila je surogat majka čiji identitet nikada nije otkriven.
Сачувана

Странице: 1 2 [3]
  Пошаљи ову тему  |  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!